

VARMLUNSJ PÅ BRUA:

Tirsdag 4. mars: Karbonadesmørbrød
torsdag 6. mars: Blomkålsuppe med brød
Tirsdag 11. mars: Lasagne
Torsdag 13. mars: potet- og purresuppe med brød
Tirsdag 18. mars: Pai med skinke med salat
Torsdag 20. mars: Kremet soppsuppe med brød
Tirsdag 25. mars: Kjøttboller og potetmos
Torsdag 27. mars: Tomatsuppe og pannekaker
MIDDAGSTID PÅ BRUA I MARS
Vi prøver oss på middagsTID fire onsdager i mars og er spent på om dette er noe dere vil like. Middagene serveres fra kl. 14-17 og er åpent for alle.
Onsdag 5. mars: Medisterkake og kålstuing eller karbonade, løk, surkål. Begge med potet
Onsdag 12.mars: Stekt flesk og potet eller Kål
Onsdag 19.mars: Lasagne eller Medisterkake, kålstuing og potet.
Onsdag 26.mars: Fiskegrateng, råkost salat og potet eller karbonade og potet.

MENY




LUNSJ
-
Kyllingwrap
-
"Kakuskive" med pålegg
-
Focaccia med div pålegg
-
Kyllingsalat
-
Toast (i Follebu)
-
Kylling, mozarella, pesto, tomat
-
mozarella, pesto, tomat
-
skinke og ost
-
pepperoni, chilisaus og løk
-
-
På Brua har vi salatbar
KALD DRIKKE
KAKER/BAKST
-
Solskinnsboller
-
TID-bolle (med solbærsyltetøy)
-
Mjølgamp
-
Svele
-
Gulrotkake
-
Suksessterte
-
Kokosrull
-
Sitronbæta
Utvalget av kaker og bakst kan variere noe, vi har også glutenfrie alternativer. Bl.a. kanelsnurrer, gulrotkake, rullekake og sjokoladekake.
VARM DRIKKE
-
Jorbærmilkshake
-
Sjokolademilkshake
-
Smoothie. Gul, rød, grønn
-
Frappe med karamell eller sjokolade
-
Islatte
-
Iste
-
Cola, Pepsi og div. Oskar sylte
-
Kaffe
-
Americano
-
Cappuccino
-
Chai latte
-
Espresso
-
Kakao
med topping -
Kaffe latte
-
Kaffe mocca
-
Te
Mulighet for ekstra sirup, havremelk, mandelmelk eller laktosefri melk
Ta gjerne kontakt om du har spørsmål