top of page

OM OSS

Tid kafé er et møtested for hele bygda som startet opp i 2019. Siden oppstarten har konseptet vært i stadig utvikling, og er nå en tjeneste i Gausdal kommune. TID står for Tilhørighet, Inkludering og Deltagelse. 

Det er plass til deg her,

og sammen får vi det til!

749572E5-570C-445A-94B7-17DE1B3E2432.jpg
54-_MG_2560.jpg

FRIVILLIGHET OG ARBEIDSTRENING

Vi ønsker at medmennesker i alle aldre kan få komme og bidra med sine styrker og få kjenne at det er plass til dem -om det er for å ha noen drikke kaffe med eller bidra med frivillig arbeid. Ønsker du å bidra med den du er så står vi med åpne armer og tar deg imot. Kanskje kjenner du noen som ikke våger å spørre selv -gi oss et tips så kan vi ta kontakt.

 

I tillegg har vi hatt flere innom som har hatt arbeidstrening og dette er noe vi ønsker å videreutvikle. Vi er opptatt av at alle skal få gå i det tempo de selv trenger og at de skal få god støtte og veiledning på veien. Ingen oppgave for liten og ingen for stor.

GI en gave?

Hvis du vil støtte driften, kan du gi en gave på Vipps:

#906270

Tid Gausdal

Takk!

Vi har mottatt flere rause gaver og tildelinger, blant annet fra Sparebankstiftelsen og minnegaver. Dette kommer veldig godt med og vi er veldig takknemlige for alle som ser verdien av arbeidet vi gjør. Slike gaver er avgjørende for at vi kan fortsette driften og utvikle arbeidet videre!

Spesielt takk til Kavlifondet som i 2022 ga oss 300 000 kr. til lønn for å få ungdom og unge voksne ut i jobb igjen.

bottom of page