top of page

BLI EN TID-VENN

Vi ønsker å være et møtested i bygda vår i lang tid fremover. En åpen dør med plass til hver og en som kommer inn - alene eller sammen med noen. Vi er veldig glade for den gode pågangen av gjester, utleie og catering. Å drive ideelt uten tilskudd gjør at vi må tenke kreativt for å sikre driften, så vi kan leve og utvikle Tid kafé videre.

  

Selv om alle våre gjester er venner av Tid, har vi valgt å kalle vår nye givertjeneste for TID-venn. Som TID-venn gir du et månedlig bidrag til driften av Tid kafé. Ved å opprette et månedlig trekk i nettbanken din, kan du bidra til forutsigbarhet og stabilitet til drift av møtestedet vårt. Beløp og trekkdato bestemmer du selv - og alle monner drar.  

 

Ønsker du å bli en TID-venn, fyller du ut skjemaet under og oppretter et fast månedlig trekk i nettbanken din til kontonummer 1813.81.10989. Merk gjerne overføringen med "TID-venn". Du kan selvfølgelig når som helst endre beløp, sette autotrekket på pause eller avslutte givertjenesten.

 

Takk til alle som bruker møtestedet vårt og uttrykker hva det betyr for dere. Det gir oss mer enn dere aner å få dele Tid med dere.

Bli fast giver!

Informasjonen i skjemaet vil kun bli brukt til internt register knyttet til givertjenesten, og vil bli slettet ved forespørsel eller når givertjenesten avsluttes. 

Takk for at du vil bli TID-venn!
Husk at du selv må opprette
fast trekk i nettbanken din.

bottom of page